شیشه ی نشکن چیست
شیشه ی نشکن چیست
شیشه ی نشکن چیست | تولید و فروش پنجره های دو جداره وين تك در شمال کشور با قیمتی رقابتی و بدون هیچ واسطه در تولید و فروش …
09111271297
در تولید شیشه می توان یادآور شد که شیشه از ماسه، سنگآهک، کربنات سدیم و شیشههای بازیافتی ساخته می شود. این مواد اولیه را در کوره ریخته و حرارت میدهند که در حین ذوب شدن در کوره با یکدیگر در هم آمیزند تا به دمای ۷۰۰ درجه برسد و با خنک کردن شیشه مقاومت شیشه بالا می رود.
حتی می توان به ایمنی این شیشه های نشکن اشاره کرد که در بسیاری از موارد استفاده می شود. از ۲ تا شیشه نشکن یا چند شیشه نشکن، شیشه لمینت ساخته می شود. شیشه نشکن جزو کاربردیترین نوع شیشه میباشد که از موارد مورد نیاز برای نصب می توان به شیشه ضد سرقت اشاره کرد.
شیشه نشکن بعد از خرد شدن تکههای آن از هم نمیپاشد، به دلیل یکلایه PVB مقاومت آن چند برابر میشود و در اثر شکستن شیشهها پخش نمیشوند.
شیشه نشکن همچنین دارای یک مقاومتی افزایشیافته است که برای تراس هم استفاده می شود و به این دلیل برای استفاده بسیار مناسب است.
شیشه نشکن دارای کاربردهای بسیار گسترده برای هر ساختمانی، خودرو و سیستمهای حملونقل میباشد و البته از شیشه نشکن در بسیاری از مصارف استفاده میشود.
برای نمونه شیشه جلوی اتومبیل و پنجرهها، بخشهای شیشهای نما و طراحی ساختمان، درب کشویی شیشه نشکن و پارتیشن شیشه ای در خانهها و پارتیشن برای ادارات، مبلمان شیشهای و بسیاری از موارد دیگر از شیشه نشکن استفاده میکنند.
برای آشنایی از انواع یراق آلات شیشه می توانید با کلیک بر روی یراق آلات شیشه همه را مشاهده نمایید.
شیشه نشکن چیست
به شیشه ای گفته می شود که مقاومت بالایی در برابر ضربه دارد و احتمال و امکان شکستن شیشه سکوریت بسیار کم می باشد و به همین دلیل به عنوان شیشه نشکن شناخته می شود. در بررسی انواع شیشه برای ساختمان باید گفت که شیشه لمینیت و شیشه سکوریت از انواع شیشه نشکن می باشد که مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و فشار دارند به طوری که می توانند فشار بسیار زیادی را تحمل کنند بدون این که آسیبی به شیشه وارد گردد.
شیشه های معمولی همواره خطرات جانبی زیادی در پی دارد به همین خاطر به استفاده از شیشه های سکوریت تا حد زیادی توصیه میگردد.
شیشه نشکن یکی از مقاومترین شیشههای شفاف است که در چند حالت نسبت به کارایی خود تولید میشود و بعد از شکستن، به دلیل لایهی پلیمری موجود مابین لایههای شیشهای و چسبندگی فوقالعاده آن از هم جدا نمیشود. اگر مقداری اکسید سرب به مواد اولیه اضافه شود، محصول نهایی مقاومت بیشتری در برابر فشار و ضربه خواهد داشت. با اضافه کردن تترا بورات طبیعی سدیم به مواد اولیه شیشه سبب تولید شیشهای میشود که شفافتر از شیشههای طبیعی است و قیمت شیشه نشکن تغییر میکند. طریقه ساخت شیشه نشکن به این صورت است که:
شیشه نشکن به دلیل فرآیند حرارتی که میبیند از شیشه معمولی مقاومتر است و بهراحتی نمیشکند، درنتیجه این امر یک مزیت مهم شیشههای نشکن در بیشتر کاربردها میباشد.
شیشه نشکن از شیشه آنیل تحت انجام یک فرایند حرارتی ساختهشده است. در این حالت یک ورق شیشه آنیل تحت حرارت ۶۰۰ درجه سانتیگراد قرار میگیرد. پس از شکل دادن شیشه در آن حرارت، سطوح آن را بهسرعت سرد میکنند و این درحالیکه است که از درون داغ است. ایجاد این اختلاف دمای بین سطح و داخل شیشه باعث ایجاد ویژگیهای فیزیکی زیادی در شیشه نشکن میشود، این امر باعث میشود داخل شیشه سرما را طی تنشهای کششی به سمت خود جذب نماید و این باعث سختی شیشه میشود.
این تنشها باعث میشود تا شیشه نشکن در مقابل شکستگی مقاوم باشد، در این حالت وقتی شیشه نشکن میشکند بجای ایجاد قطعات دندانهدار، به قطعاتی بیضیشکل میشکند که به کسی آسیب نمیرساند. شیشه معمولی به قطعاتی شکسته میشود که بهمراتب بیشتر احتمال دارد به کسی آسیب برساند.
از شیشه نشکن برای موارد مختلفی استفاده می شود که به چند مورد در زیر اشاره شده است.
انواع شیشه نشکن دارای ضخامت های متفاوتی می باشد، هرچه میزان ضخامت بالاتر باشد مقاومت شیشه نیز بیشتر می شود.
شیشه سکوریت به عنوان کاربردی ترین نوع شیشه شناخته می شود. اگر توجه کرده باشید استفاده از شیشه کف در تالار و رستوران بسیار چشمگیر است.
شیشه کف معمولا دارای ضخامت حداقل ۱۰ میلی می باشد و در انواع رنگ تولید و ارائه می شود.
در صورت استفاده از شیشه سندبلاست شده، امکان نور پردازی از زیر شیشه، نور از شیشه عبور می کند ولی دید از کف شیشه را محدود می کند.
در کارخانه ساخت شیشه مانند کارخانه آذرجام، شیشه نشکن تولید می شود که دارای لوگوی استاندارد بوده و با بهترین کیفیت قابل عرضه است.
جهت دریافت قیمت شیشه نشکن برای همکار با پنجره دوجداره آوان در ارتباط باشید.
قیمت شیشه نشکن
قیمت شیشه نشکن به موارد بسیاری بستگی دارد از این موارد شیشه سکوریتی که برای مشتریان استفاده می شود توسط کارخانه شرکت پنجره دوجداره آوان تولید و برای اجرا استفاده می شود. زیرا استفاده و خرید شیشه از بهترین کارخانه پنجره دوجداره آوان با ابعاد استاندارد موجب به صرفه شدن هزینه برای مصرف کننده می شود. با توجه به یراق الات شیشه نشکن طبق سلیقه و خواسته شما جهت سفارش از شرکت پنجره دوجداره آوان با بالاترین کیفیت باز هم با بهترین قیمت شیشه نشکن برای شما ایجاد می شود.
شرکت پنجره دوجداره آوان برای نصب و اجرا از تکنسین های حرفه ای برای همکاری استفاده می کند. هزینه و قیمت شیشه نشکن طبق پروژه محاسبه می گردد.
شیشه نشکن
شیشه نشکن کف | شیشه نشکن برای کف
استفاده از شیشه تقریبا در تمامی مکان ها بسیار عادی و همه گیر شده است. از جمله استفاده ی شیشه نشکن برای کف ساختمان های لوکس است که جذابیت خاصی را به آن محیط می دهد. شیشه نشکن کف همانطور که از نامش مشخص است از شیشه نشکن بر روی سطح زمین به جای سایر مصالح از جمله کاشی و سرامیک و … استفاده می شود. راه رفتن روی شیشه نشکن برای کف لذت خاصی را به افراد می دهد که یکی از دلایل محبوبیت شیشه نشکن برای کف می باشد.
شیشه نشکن کف مقاومت بسیار بالایی دارد و در اثر وارد شدن فشار وزن بر روی سطح شیشه آسیبی به شیشه کف وارد نمی شود و ایمنی افراد استفاده کننده از آن نیز تامین می گردد.
شیشه نشکن سکوریت همان شیشه سکوریت است که این شیشه نشکن سکوریت چندین برابر شیشه ی معمولی می تواند فشار را تحمل کند. امروزه کاربرد شیشه نشکن سکوریت در ساختمان و همچنین در صنعت بسیار بیشتر نسبت به چندین سال گذشته شده است.
شیشه ضخیم
ضخامت شیشه را بر اساس قطر تولید آن تعیین می نمایند که از ۴ میلی متر تا ۱۰ میلی متر در دسترس می باشد. از جمله شیشه ضخیم که از کاربرد و مقاومت بالایی برخوردار می باشد شیشه نشکن می باشد. ضخیم بودن شیشه با نشکن بودن آن رابطه ای کاملا مستقیم دارد یعنی هرچه ضخامت شیشه بیشتر باشد، مقاومت آن نیز بیشتر می شود. شیشه ضخیم که مقاومت بالایی دارد را می توان در فضاها و مکان هایی که نیاز بسیار زیادی به مقاومت و امنیت دارد می توان استفاده نمود.
شیشه نشکن
قیمت شیشه نشکن برای کف
شیشه نشکن به دلیل مقاومت بالا و تحمل فشار زیادی که دارد می توان به عنوان شیشه کف و پله نیز مورد استفاده قرار بگیرد. هر چه ضخامت شیشه نشکن بالاتر باشد مقاومت آن نیز افزایش پیدا می کند. در بررسی قیمت شیشه نشکن برای کف باید به موارد استفاده آن و ضخامتی که متناسب با محل نصب مورد نیاز است توجه شود.
قیمت شیشه نشکن برای کف را متناسب با نوع شیشه آن می توان تخمین زد.
متراژ پروژه مهمترین عامل در تعیین قیمت شیشه نشکن می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت شیشه نشکن برای کف و متراژ پروژه و نوع پروژه قابل نصب با شماره های درج شده در قسمت تماس با ما، تماس حاصل فرمایید.
شیشه نشکن یکی از مقاومترین شیشهها است که در چند حالت ممکن نسبت به کارایی خود تولید میشود که بعد از شکستن، به دلیل لایهی پلیمری موجود مابین لایههای شیشهای و چسبندگی فوقالعاده آن از هم جدا نمیشود. اگر مقداری اکسید سرب به مواد اولیه اضافه شود، محصول نهایی مقاومت بیشتری در برابر فشار و ضربه خواهد داشت. با اضافه کردن تترا بورات طبیعی سدیم به مواد اولیه شیشه سبب تولید شیشهای میشود که شفافتر از شیشههای طبیعی است و قیمت شیشه نشکن تغییر میکند.
شیشه نشکن برای سقف
برای ایجاد زیبایی و هم چنین جذب کامل نور خورشید از سقف شیشه ای استفاده می کنند. در ساخت شیشه برای سقف امروزه از شیشه نشکن سقف استفاده می کنند. در واقع استفاده از شیشه نشکن برای سقف یک راه حل برای سازگازی با محیط زیست می باشد. شیشه نشکن برای سقف به دلیل انتقال نور خورشید به داخل و همچنین محافظ اشعه uv بوده که در تامین روشنایی داخل به عنوان یک منبع طبیعی نور در مصرف برق بناها و ساختمان ها صرفه جویی می نماید.
در شیشه نشکن برای سقف می توان از شیشه لمینیت و یا شیشه سکوریت استفاده نمود. زیرا این شیشه ها از مقاومت بالایی برخوردار می باشند که در صورت شکستن شیشه احتمالی آن به صورت تیکه های ریز و پودر فرو می ریزند به همین دلیل هیچ خطر جانی را به وجود نمی آور د. شیشه نشکن ساختمانی، به عنوان یکی از موارد پرمصرف شیشه شناخته می شوند.
امروزه با گسترش ساخت و ساز بناهای بلند مرتبه، قوانین ملی ساختمان استفاده از شیشه های نشکن برای بناهای بلند مرتبه را تصویب نموده اند به طوری که در صورت استفاده نکردن از شیشه نشکن ساختمانی قادر به دریافت برگه پایان کار نخواهند بود. شیشه نشکن ساختمانی در انواع مختلف موجود می باشد که پرکاربرد ترین آن شیشه سکوریت است که در برابر ضربه و فشار، تغییرات جوی و دمایی محیط مقاومت بسیار بالایی دارد.
شیشه نشکن ساختمان به دلیل مقاومتی که دارد در صورت بروز بلای طبیعی مانند زلزله مقاومت داشته و از بروز آسیب جانی برای ساکنان جلوگیری می نماید.
شیشه نشکن، به شیشه ای گفته می شود که مقاومت بالایی (شیشه سکوریت) در برابر ضربه دارد و احتمال شکستن شیشه سکوریت بسیار کم است و به همین دلیل به عنوان شیشه نشکن شناخته می شود. در بررسی انواع شیشه برای ساختمان باید گفت که شیشه لمینیت و شیشه سکوریت از انواع شیشه نشکن می باشد که مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و فشار دارند به طوری که می توانند فشار بسیار زیادی را تحمل کنند بدون این که آسیبی به شیشه وارد گردد.
در تولید شیشه می توان یادآور شد که شیشه از ماسه، سنگآهک، کربنات سدیم و شیشههای بازیافتی ساخته می شود. این مواد اولیه را در کوره ریخته و حرارت میدهند که در حین ذوب شدن در کوره با یکدیگر در هم می آمیزند. نوعی شیشه در بازار موجود است به نام شیشه نشکن که نسبت به شیشههای معمولی دارای کیفیت و مقاومت بالاتری است. شیشه نشکن با نامهای شیشه چندلایه و شیشه لمینت شناختهشده است.
شیشه نشکن جزو کاربردیترین نوع شیشه میباشد. از موارد مورد نیاز برای نصب می توان به شیشه ضد سرقت اشاره کرد.
شیشه نشکن بعد از خرد شدن تکههای آن از هم نمیپاشد، به دلیل یکلایه PVB مقاومت آن چند برابر میشود و در اثر شکستن شیشهها پخش نمیشوند.
شیشه نشکن همچنین دارای یک مقاومتی افزایشیافته است که برای تراس از شیشه بالکن نشکن و مستحکم استفاده می شود و به این دلیل برای استفاده بسیار مناسب است.
شیشه نشکن دارای کاربردهای بسیار گسترده برای هر ساختمانی، خودرو و سیستمهای حملونقل میباشد و البته از شیشه نشکن در بسیاری از مصارف استفاده میشود.
شیشه جلوی اتومبیل و پنجرهها، بخشهای شیشهای نما و طراحی ساختمان، درب کشویی شیشه نشکن و پارتیشن شیشه ای در خانهها و پارتیشن برای ادارات، مبلمان شیشهای و بسیاری از موارد دیگر از شیشه نشکن استفاده میکند. شیشه نشکن در بسیاری از فرآوردهها ترکیب میشود.
برای آشنایی از انواع یراق آلات شیشه می توانید با کلیک بر روی یراق آلات شیشه همه را مشاهده نمایید.
ویژگی های شیشه نشکن
درواقع هیچگونه شیشهای وجود ندارد که بههیچوجه نشکند و فقط با تغییراتی که روی ضخامت شیشه انجام میشود مقاومت آن را در برابر ضربه افزایش داده و یا بهوسیله لایههای PVB چندلایه شیشه نشکن را لمینت کرد که در این صورت وقتیکه این شیشهها میشکنند خاصیت کشسانی، مانع از پخش و پراکندگی ذرات شیشه ایمنی میشود.
شیشه نشکن نیز خواهد شکست، اما بهصورت ایمن. شیشه نشکن، حدوداً ۶ برابر شیشه خام مقاومت ضربهپذیری دارد و تنها ضعف اینگونه شیشهها در گوشهها و کنارههای آن میباشد.
این محصول قادر است ۳ برابر بیشتر از شیشه معمولی در برابر حرارت پایداری کند و تغییرات حرارتی تا ۳۰۰ درجه سانتیگراد را تحمل مینماید.
آزمون حرارت دادن آن را برای کاربردهای افقی مقاوم میسازد و به علت گنجاندن نیکل سولفید در شیشه نشکن از شکستگی ناگهانی آن جلوگیری مینماید.
اختراع شیشه نشکن
این نوع محصول حفاظتی توسط مردی فرانسوی به نام ادوارد بنهدیکتوس اختراع شد. در یک روز سرنوشت ساز در سال ۱۹۰۳، وقتی درحال کار در آزمایشگاه خود بود، بطور تصادفی فلاسک شیشه ای او از روی میز افتاد. بجای خرد شدن و پخش شدن تیکههای ریز شیشه در سراسر کف زمین، فلاسک تنها با حفظ ظاهر خود دچار شکستگی شده است. پس از انجام تحقیقات بیشتر، بنهدیکتوس دریافت شیشه دارای سلولز نیترات پلاستیکی است که در فلاسک خشک شده بود و یک نوع پوشش چسبنده داخلی را ایجاد کرده بود که شیشه را از شکسته شدن در حالت نرمال خود حفظ میکرد. گزارشهای متناقض زیادی مبنی بر نحوه الهام گرفتن بنهدیکتوس در کشف شیشه نشکن مطرح شده است که این یکی از دلایل الهام گرفتن او در ساخت آن بوده است. درنتیجه این محصول ایمنی با استفاده از روش مشابه تکنولوژی بکارگرفته در فلاسک ساخته شد.
به این ترتیب او اختراع خود را با بکارگیری یک لایه از سلولوید بین دولایه شیشهای ساخت. هنگامی که فرآیند تولید او تکمیل شد، او در سال ۱۹۰۹ اختراع خود را برای شیشه های چندلایه(نشکن) به ثبت رسانید. درحالی که شیشه های نشکن او بلافاصله توسط تولیدکنندگان خودرو مورد قبول واقع نشد,
تولید شیشه نشکن
شیشه به عنوان یکی از اجزای مهم صنایع مختلف می باشد که در صنعت ساختمان سازی نیز جزو پرکاربرد ترین مصالح است. استفاده از شیشه در ساختمان دارای فواید و دستاورد های مهمی است. از جمله فواید تولید شیشه نشکن در دنیای امروز را در راحتی و امنیتی که برای ساکنان و استفاده کنندگان ساختمان ها ایجاد کرده جستجو کرد.
با پیشرفت تکنولوژی و استفاده از دستگاه های کاملا اتوماتیک و پیشرفته در تولید شیشه در انواع مختلف سکوریت و لمینیت، که کارخانه پنجره دوجداره مجهز به تمامی تکنولوژی های روز صنعت شیشه می باشد در تولید با کیفیت ترین شیشه سکوریت، لمینیت در ابعاد و اندازه های مختلف در ایران جزو پیشگامان این صنعت می باشد.
مرحله برش شیشه نشکن خیلی مهم است.
از فواید تولید شیشه، استفاده از شیشه در مکان ها با کاربری های مختلف می باشد.
شیشه نشکن به عنوان یکی از مقاوم ترین شیشه های تولیدی امروزه است که از فواید تولید شیشه لمینت نشکن می توان به امنیت بالایی که شیشه نشکن در محل نصب ایجاد می کند اشاره کرد.
شیشه نشکن
دلایل بکارگیری شیشه نشکن را برای پنجره ساختمان
مقاوم در برابر شکستگی
از بین بردن حوادث
کاهش اثرات ناشی از شرایط بد آب و هوایی
صرفه جویی در مصرف انرژی
عوامل تاثیر گذار بر شکستگی شیشه نشکن
آسیب لبه تحت شرایط عادی
آسیب لبه های تحت شرایط استرس زا
ایجاد تنش بدون برخورد
آسیب لبه های شیشه ها با اعمال زور و فشار
ایجاد نادرست سوراخ
ایجاد انحراف در سوراخ
وجود سولفید نیکل