نماینده وین تک در سرخرود
پنجره وین تک در سرخرود دارای سابقه طولانی در بازار استان مازندران می باشد
بر روی پروفیل وین تک انواع شیشه های دو جداره و سه جداره نصب می شود.
پنجره ها دارای طرح ها، حالت ها و مدل های مختلفی می باشد.
اگر به فکر تعویض پنجره قدیمی با پنجره وین تک هستید بهتر است بدانید که در هنگام تعویض هیچ تخریبی صورت نمی گیرد.
نماینده وین تک در سرخرود
تعویض پنجره ها قدیمی با پنجره وین تک در سرخرود کوتاه ترین زمان ممکن انجام خواهد گرفت. باید توجه داشته باشید که این کار توسط نیروهای متخصص ما انجام میگیرد.وین تک
در این نوع پنجره ها وین تک به شما امکان نصب انواع یراق آلات و حالت های مختلف باز شو، به صورت تک حالته و دو حالته را می دهد. همچنین امکان نصب توری پلیسه برای محافظت از ورود حشرات را نیز دارد.
نماینده وین تک در سرخرود
درب و پنجره وین تک سهم فراوانی از صنعت ساختمان در مازندران را به خود اختصاص داده است و به دلیل داشتن قیمت مناسب و مزایای زیادی که این پنجره ها دارند، پرمصرف ترین برند به شمار می آیند.
نماینده وین تک در سرخرود
بیش از 33% از اتلاف انرژی در ساختمان از طریق در و پنجره ها می باشد سیستم های در و پنجره وین تک دارای مزایا و محسنات بسیاری می باشد که موجب رفاه حال ساکنین هر ساختمانی خواهد بود.
نماینده وین تک در سرخرود
سیستم های در و پنجره ساخته شده از پروفیلهای UPVC وین تک علاوه بر زیبایی و ظرافت ظاهری، دارای مزیت های متعدد به شرح ذیل میباشد که در نهایت موجبات ایجاد آسایش درهر ساختمانی را فراهم می آورد .
نماینده وین تک در سرخرود
سرخرود یکی از شهرهای استان مازندران ایران است. این شهر مرکز بخش سرخرود شهرستان محمودآباد است. این شهر در ۶ کیلومتری غرب فریدونکنار و پانزده کیلومتری شرق محمودآباد در کنار دریای خزر و در انتهای مسیر رودخانهٔ هراز به دریای خزر قرار دارد.
سرخرود
در مورد وجه تسمیه و علت نامگذاری سرخرود به این نام نظرات مختلفی وجود دارد. یکی از این نظرات از سفرنامهٔ مسیو بهلر در زمان ناصرالدینشاه آمدهاست. علت نامگذاری این شهر را نام رودی میداند که از شمال کوه دماوند سرچشمه میگرفتهاست.
سرخرود
این رودخانه همان هراز است که از قسمت غربی شهر عبور میکند و به دلیل طغیانی بودن رودخانه هراز و سایش بستر مارنی ولسی رودخانه منجر به گلآلود شدن رودخانه در پایین دست شده و رنگ متمایل به سرخ میگرفتهاست که به مرور زمان بهعنوان نشانهای برای ساکنان این سامان درآمده و ساکنان جناحین، این رودخانه را سرخرود مینامیدهاند.
سرخرود
شاه در باب سرخرود در این سفرنامه میگوید، هراز و سرخهرود و ملاکلا هر سه یک سرچشمه دارند که سرچشمهٔ آنها از طرف شمال کوه دماوند است و چند فرسخ از آنجا گذشته منقسم به سه قسمت میشود یکی به طرف محمودآباد میرود و داخل دریا میشود و مینامند او را هراز و دیگری به طرف آمل میرود و از آمل و سپس از یک فرسخ و نیم از آن شهر گذشته دوباره دو شاخه میشود و میریزند به دریا و موسومند به سرخهرود و ملاکلا و دو فرسخ از فری کنار گذشته به مشهدسر میرسند و امتداد راه به طرف شمال به شرق و مشرق است.
سرخرود
در گذشته این شهر به عنوان یکی از قریههای آمل محل استقرار در منطقهٔ ساحلی تبادلات و ارتباط دریایی این سامان را با شهرهای قفقاز نظیر بادکوبه، باکو و غیره را فراهم میکردهاست.